livetsomohio.blogg.se

Kommer skriva om min ångest, om mina panikattacker, rädslor, andlighet och annat som man normalt "inte ska" prata om..

Vila i frid ❤️

Igår kväll släppte chocken lite,  det började sjunka in, det otänkbara, det hemska, det fruktansvärda, att du är borta. Att dina andetag har slutat, ditt hjärta slår inte längre. Du orkade inte kämpa längre.
Du har fått gå igenom så sjukt mycket, kämpat, försökt, och kämpat för att komma på fötter med både det ena o det andra. 
Tillslut tog tilliten, hoppet och orken slut och du såg bara en enda lösning... Att ta ditt liv❤️
 
Fina älskade David!❤️ 
Träffade dig som snabbast i somras, du berätta att du skulle bli pappa nu i oktober, att du träffat en kvinna som betydde enormt mycket för dig. Du verkade må bra o var glad, var så glad för din skull p minns att jag tänkte efteråt att "äntligen är det Davids tur och få leva"  vem vet kanske hade du just då en bra period, månad, vecka, eller dag. Var det nån som verkligen förtjänade lugn o ro o att få må bra o slippa den förrädiska psykiska ohälsan så var det du. 
 
Även om vi inte hade nån vidare kontakt de senaste åren så betydde du enormt mycket för mig, Du var den första som jag verkligen blev kär i, min första kärlek, 
Minns första gången vi pratade. 
Jag var ute och gick med min första rottweiler och i ögonvrån ser jag nån gå raskt tvärs över gatan o rakt fram till mig, du börja prata med mig, satte dig på huk o prata med Troja, du frågade om jag hade stamtavla på henne, vart hon kom ifrån. Du berätta att du åxå hade rottweiler, en tik som hette Nelly.  Efter en (alldeles för kort) stund reste du dig o presenterade dig som David, tacka för att du fick hälsa på hunden o önska mig lycka till med henne o försvann lika snabbt som du dök upp. 
 
Minns att jag lite förvånad över det spontana mötet gick därifrån med ett leende på läpparna. 
Efter det så gick jag ofta i det området i hopp om att vi skulle stöta på dig igen. 
Dock gick det inget vidare med Troja och jag gjorde mig av med henne. 
Ca 6 månader senare skaffade jag mig min 2a rottweiler, än en gång stötte jag på dig, du dök även denna gången upp lika plötsligt o frågorna var liknande som första gången vi möttes, denna gången gav du mig ditt nr o sa att om jag ville ha promenad sällskap nån kväll kunde jag slå en signal.. 
 
Väntade nog 1 vecka innan ja våga ringa 😂😂  
Efter det samtalet vändes mitt liv upp och ner, vet inte hur de gick till eller hur du lyckades men innan jag visste ordet av det så var jag kär!! 
 
Du var charmig, mjuk lugn, ödmjuk och samtidigt, självsäker,  lite kaxig, otroligt snygg o din personlighet gjorde dig ännu finare, du hade det där som folk pratar om "glimten i ögat" du fick mig att le, känna mig betydelsefull och som att jag faktiskt var viktig. Samtidigt hade du en vild sida, 
Du tog mig och dom flesta andra du mötte med storm. 
 
Minns första gången jag sov hos dig, vi smög in i lägenheten mitt inatten så där "tyst och smidigt" man gör när man e full 🙈😂
Efter en stund kommer din underbara mamma o knackar på o frågar om du är ok, hon får syn på mig o utbrister 
"åh är det P" sen kommer hon in sätter sig på sängkanten o börjar prata.. 
När hon går så utbrister du, 
"jag ska aldrig bli tillsammans med en tjej som mamma gillar igen" pussar mig ömt i pannan, sen brister vi ut i asgarv. 
 
Jag saknar dig David! 
 
Du var omtyckt av många och på ett eller annat sätt berörde du alla du mötte! 
 
Är så ledsen för dina vägnar att du mådde så dåligt att du inte såg någon annan utväg än att avsluta ditt liv. Jag hoppas så innerligt att du funnit ro nu och att du kan släppa all smärta och sorg som du så många år burit på. 
 
Igår när jag fick datum för din begravning så blev det verkligt, verklighet att du verkligen är borta. 
Jag brast ut i gråt, tårarna verkade inte ha nått slut. 
 
Vila i frid älskade underbara David. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. 
Varje gång jag ser min taggtråds tatuering kommer jag tänka på dig. 
Du hade en likadan på samma underarm som mig. 
 
 
Taggar: Pååterseende, Saknad, Vilaifrid, Ångest;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: