livetsomohio.blogg.se

Kommer skriva om min ångest, om mina panikattacker, rädslor, andlighet och annat som man normalt "inte ska" prata om..

några tuffa dagar

Haft väldigt blandade känslor de sista dagarna på gott o ont, 
Saknar Fredrik sådär gör ont i hela mig, men har sovit hos honom två nätter.
Har varit helt underbart att få somna på hans bröst korg med hans trygga armar runt mig. Första kvällen jag kom dit så hade jag dån ångest o oro, 
Han berättade att han saknat mig o att jag har "dött mig i honom"  han tänket på mig o hela han "skrek efter mig" det var så skönt å få höra dessa orden ja sov äntligen gott o betydligt bättre den natten. 
Igår åkte jag åxå dit.. blev inte riktigt som jag räknat med eftersom allt bara sköljde över mig o de fluta med att jag låg i hdns armar o grät.  
Grät gör att jag älskar honom så sjukt jävla mycket , grät gör att han inte är min karl längre, jag är hans x o de gör så jävla ont i mig. Ångesten är då stark.   
 
Det slog mig åxå att om en månad så hade vi kunnat haft en liten bebis.  om ja hade lyckats komma över min spärr o prata om saker o ting o jag sagt till honom den för kvällen innan att jag inte ville genomföra aborten att vi va knäppa som gjort slut i somras att vi borde skärpa oss o behålla barnet.  Om ja bara sagt nått hade allt kanske varit annorlunda o bra nu!!
I morse efter han åkt till jobbet bröt jag ihop igen. 
Grät reste mig upp o låtsades att allt va bra igen. 
 
Va till psykiatrin idag på samtal igen, blev försenat så ja fick sitta i väntrummet 40 min innan ja kom in. Prata om min spärr o att Fredrik lämnat mig, 
Prata om hur jag mår o att det är åt helvete.
Har en bra kontakt där iallafall.  Tror hon förstår mig rätt bra, hon läser av mig iallafall.  Hon vet när hon kan "va på" å pressa mig o när hon ska va mjuk o bara va försiktig.  Ja gillar de, ja behöver nån sån.
 
Nää nu är ögonen suddiga så får försöka sova ett tag.  Mastig jo bvecka resten av veckan så
 
Taggar: #depression, #kryperimig, #oro, sorg, Ångest, älskarhonom;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: