livetsomohio.blogg.se

Kommer skriva om min ångest, om mina panikattacker, rädslor, andlighet och annat som man normalt "inte ska" prata om..

Allt är faktiskt inte mitt fel

Så enkelt är det, vi är två i vårt hushåll, vi är två som ska städa, diska o sen plocka in disken , tvätta, hänga tvätten vika tvätten,
Laga mat, klippa gräs, ta hand om djuren handla mat o ja allt sånt där,

Varför känns de då som att det är JAG som "måste ändra mig" (än en gång) o att JAG måste lägga mer energi på hemmet?
Ok så när jag har huggt ved som dessutom varit fuktig för att vi inte har ngn torr ved o sett till att det åtminstone blivit lite fart i pannan i källaren så vi fått varmvatten så vi kan diska (vilket har varit jag som gjort det) vem e de som tvättar så vi har åtminstone lite rena kläder? Vem är de som hänger tvätten,
Dock e jag sjukt dålig på att vika in den sen de vet jag, vem e det som har ställer in disken när jag diskat,
Vem har skött allt med kattungarna, hållt koll på dom så allt e som de ska. Fyller på mat o vatten o rensar kattlådan, vem har fixat hundvakt när jag fick jobba dygnspass o sambon jobbade på annan ort för att sen få höra "jag vill inte att du lämnar bort min hund utan att meddela mig"
Vem e det som jobbar 9-22 eller 8-09 varje gng js jobbar, vem tar på sig xtra för att ekonomin e lite kass just nu, vem e samtidigt mamma sambo och hästägare, samtidigt som jag ska städa, tvätta, diska laga mat, sysselsätta barnet så inte det går bananas, och dessutom ha ork o kraft till att ha ett sex o samliv och egentid med min fina sambo.
Just ja vi får inte glömma att jag just nu även ska genomgå en vårdnadstvist som kommer bli jobbig och ful. En vårdnadstvist mot mitt ex som missbrukat /missbrukar både alkohol o narkotika, som även misshandlat mig under flera år o mordhotat mig flertalet ggr..

När jag sen frågar om sambon skulle kunna tänka sig å rensa kattlådan en gång så är det att begära mycket??

Att dessutom säga att han börjar "tappa intresset" för oss på morgonen som jag är på g å gör mig i ordning för att åka o jobba dygn.. Mm joo det var ju inget konstigt, men att jag i min tur reagerar på det, DET e tydligen konstigt eftersom "jag bara vill tuppa mig o va värre"

Att jag är livrädd för mitt ex som sagt att han ska döda mig om jag försöker ta sonen. Ifrån honom (hans syn på en vårdnadstvist)
Att jag är rädd att exet ska dyka upp eller att han skickar nån annan mot mig
Nä de verkar inte tas i beaktning

Sry halv upprörd o sårad o behöver spy ur mig lite..