livetsomohio.blogg.se

Kommer skriva om min ångest, om mina panikattacker, rädslor och annat som man normalt "inte ska" prata om..

Asså va fan

Igår vräkte snön ner å de blev innan kvällen ett par decimeter,  idag blåser de halv storm o regnar småspik!! 
Ingen snö alls kvar kan ja lova, jag klagar inte på att snön är borta, visst de va lite mysigt men ja hatar verkligen vinterväglag,  
Ok nu när de regnar så blir de ju isbana istället,  MEN de ska va plusgrader i några dagar å fortsätter vinden som den gör nu så är de ingen större fara att vattnet ligger kvar å fryser till is iallafall. 
 
För övrigt då? 
Kommit någorlunda iordning i lägenheten, trivs väldigt bra, e dock nervös för elräkningen å vad den kan tänkas bli. Då de e kallhyra..  Men men vi får se. 
Det löser sig på nått sätt 😊
Det är iallafall bra mycket bättre än huset ja bodde i innan
 

Mastig vecka

Förra veckan började jag flytta in i lägenheten jag fått, 
Känns sjukt gött! Otrolig lättnad o lugn sköljde över mig när jag började o kunde konstatera att nu jävlar är det på riktigt, nu slipper jag "drömkåken" 
 
Har trots detta varit en jäkligt mastig vecka, långa dagar med mycket jobb i o med flytten, packat o kört grejer både till tippen o till mitt nya hem! 
Utanför detta har jag jobbat, kollat till en nära väns hästar då hon e i Spanien,  o haft en tjej som provridit min svarta prins då hon sökte en häst o rida i några månader.
 
Saknat min älskling nått så sjukt åxå! 
Han är i Luleå på jobb o varit i 1,5 vecka! På fredag kommer han äntligen hem igen!! En bättre födelsedagspresent kan man knappast få känner jag 😍 
 
Älskar honom så sjukt mycket! 
Han är verkligen mannen med stort M (eller F om man nu ska se de så) 
Vill leva mitt liv med honom o bygga en framtid. 
 
Min 4,5 åring satt i köket 2a kvällen i nya boendet å sa 
"mamma de känns inte riktigt bra.. Nått saknas här.. Min pappa saknas"
 
Även om Fredrik inte är Os biologiska pappa så ser han honom som det o älskar honom som han vore det åxå.
 
Nää dags o göra klart i stallet o sen plocka in lite horses 
😊
 
Taggar: #hästar, Frihet, Nyttboende, Svartspringare;

Så jäkla glad

Nu är det på riktigt , var och skrev på hyreskontraktet häromdagen så nu vågar jag verkligen lita på o faktiskt känna trygghet i att nu blir jag fri från de där jävla skit huset jag bor i!! Det huset som förstört så mycket och som fått mig o Fredrik att må så sjukt jävla dåligt och faktiskt bryts upp och gå isär!! 
 
Jag tror faktiskt med handen på hjärtat att vi aldrig hade gjort slut o flyttat isär om de inte varit för att vi bott i "drömkåken".  Den tog fan knäcken på oss! 
Vet att Fredrik sa de nån gång att "om vi klarar detta så klarar vi allt" 
 
Tyvärr klarade vi det inte helt å hållet. men  jag är faktiskt glad för att vi bröt upp, det fick mig att braka ihop totalt, jag hamnade verkligen på botten o jag såg bara mörker, hade jag inte haft barnen eller om dom hade haft andra pappor än de har så hade jag antingen hamnat på psykiatrin eller gått vidare till andra sidan. 
 
Ville inte leva då, ville inte känna, ville inte vara. 
 
Är så sjukt glad att jag har min "wifey" som kom och fångade upp mig, så glad att Fredrik hörde av sig till henne o berätta hur jag mådde o att han var så orolig för mig. 
Hade dom två inte funnits så vet jag ärligt talat inte vad som hänt o vad jag tagit mig till.
 
Nej nu blir de å dricka upp kaffet o ta tag i arbetsdagen 
 
Taggar: #tacksam, #äktavänner, Kärlek, Minman, Wifey;